Van TSO AB Bilgi Merkezi'nden "Avrupa Günü" Konseri

TAKİP ET

 Van, 9 Mayıs'ta 'Haïdouti Orkestar' ile Avrupa Günü'nü kutlayacak.

Van Ticaret ve Sanayi Odası ev sahipliğinde düzenlenecek olan Avrupa Günü konserinde, Paris merkezli Haïdouti Orkestrası'nın renkli performansıyla şehir, çok kültürlü müziğin büyüsüne kapılacak.

 

Paris merkezli Haïdouti Orkestrası, Avrupa Günü için Türkiye'de bir dizi konser vermeye hazırlanıyor. Avrupa, Balkan, Türkiye ve Ortadoğu ezgilerini sahneye taşıyan topluluk, Van, Şanlıurfa, Gaziantep ve Kayseri’de dinleyicilerle buluşacak.

Farklı ülkelerden müzisyenlerin bir araya geldiği topluluk, Fransa, Yunanistan, Türkiye, Romanya ve Sırbistan gibi ülkelerden müzisyenlerin katılımıyla Avrupa Günü kapsamında dört şehirde performans sergileyecek. Balkanlar, Türkiye ve Orta Doğu ezgilerini içeren çok kültürlü repertuarıyla izleyicilerle buluşacak olan topluluk, şarkıları ile birlik ve dayanışma mesajları verecek.

Konserler, 7-11 Mayıs tarihleri arasında Avrupa Birliği Türkiye Delegasyonu tarafından Avrupa Birliği Bilgi Merkezleri aracılığıyla düzenleniyor. Tüm konserler ücretsiz olarak izleyicilerle buluşacak. Van’daki konser ise Van Ticaret ve Sanayi Odası ev sahipliğinde Van AB Bilgi Merkezi’nin organizasyonuyla gerçekleştirilecek.

 

 

Van - Van Gazetesi - Van Haber - vanhaber - Wan - Van Haberleri

 

vantso vanhaber vanhaberleri