Van Kaza Haber - Otobüsü ile TIR çarpıştı

TAKİP ET

Van Kaza Haberleri! Van-Bitlis karayolunda sabah saatlerinde yolcu otobüsü ile bir TIR çarpıştı. 2 kişi hayatını kaybederken, 4'ü ağır olmak üzere toplam 30 kişi yaralandı.

Van Kaza Haberleri - Van Haber Gazetesi -  İddiaya göre; Olay, bugün sabah saatlerinde Van ili ile Bitlis arasında meydana geldi. 

Van-Bitlis karayolunda sabah saatlerinde meydana gelen kazada, Vanlı bir firmaya ait yolcu otobüsü ile bir TIR çarpıştı. Kazada 2 kişi hayatını kaybederken, 4'ü ağır olmak üzere toplam 30 kişi yaralandı.

Van Bitlis ilçesinde bulunan Kuskunkuran Tüneli civarında gerçekleşen kaza, henüz belirlenemeyen bir sebepten dolayı yaşandı.
Çarpışmanın şiddetiyle otobüste ve TIR'da büyük hasar meydana geldi. Sürücülerin isimleri ve plakaları henüz öğrenilemedi.

Kaza ihbarının ardından bölgeye çok sayıda ambulans, AFAD ve jandarma ekibi sevk edildi. Yaralılar, olay yerinde yapılan ilk müdahalenin ardından ambulanslarla hastanelere kaldırıldı. Durumu ağır olan 4 kişinin tedavisi sürerken, toplam 30 yaralıya müdahale devam ediyor

Olay, yerinde can kaybı yaşanırken, araçlar kullanılamaz hale geldi.

 

Kazayla ilgili gelişmeleri ve Van kaza haberlerini Van Gazetesi ve İnstagram adresi @wangazetesi 'nden takip edebilirsiniz.

Van - Van Kaza - kaza - Van Haber - vanhaber - Van Gazetesi - Van Kaza Haberleri

Devamı aşağıda...

Van Kaza van haber Van Kaza