Van'da Galatasaray-Beşiktaş maçı için kavga çıktı

TAKİP ET

Van'da maç izlemek için giden bir gurup taraftar arasında Galatasaray - Beşiktaş maçı için kavga çıktı.

Van Haber Gazetesi ( Özel haber) Olay, Bugün akşam saatlerinde Van Cumhuriyet Caddesinde meydana geldi. İki grup caddede karşılaşınca kavga meydana geldi. Caddede bulunan polis ekipleri olaya müdahale ederek, olayın büyümemesi için taraftar grupları ayırdı.

Icardi, Mertens ve Oliveira’lı Galatasaray, Weghorst, Dele Alli ve Gedson’lu Beşiktaş’ı ağırlıyor. Zirveyi yakından ilgilendiren derbide Okan Buruk kredisini yükseltmek, Şenol Güneş ise iyi başlangıcı sürdürmek için zafer peşinde. Dev maçta Aslan’ın kozu, tribündeki 50 bin taraftarı olacak. İki takımın da 11'leri belli oldu. Galatasaray-Beşiktaş maçı ne zaman? Galatasaray Beşiktaş maçı saat kaçta, hangi kanalda canlı yayınlanacak? sorularının yanıtları, ve 90 dakika öncesi tüm detaylar haberimizde.
Süper Lig'de 13. haftada derbi heyecanı yaşanacak, zirveyi yakından ilgilendiren maçta Galatasaray ile Beşiktaş , 3 puan için kozlarını paylaşacak. Okan Buruk kredisini yükseltmek, Şenol Güneş ise iyi başlangıcı sürdürmek için zafer peşinde. Beşiktaş derbisine Sarı-Kırmızılı taraftar yoğun ilgi gösterdi. Nef Stadyumu’nda oynanacak olan derbi için satışa çıkan biletler kısa bir sürede tükendi. Dev mücadelede 50 bin taraftarın tribünde olması ve Galatasaray'a destek vermesi bekleniyor.

Beşiktaş Galatasaray Kavga Van Haber Gazetesi