VAN BÜYÜKŞEHİR'DEN 1 Yılda Yaklaşık 1 Milyon TL Tasarruf

TAKİP ET

Van Büyükşehir Belediyesi, envanterinde bulunan araçların bakım, onarım ve tamirini kendi atölyelerinde gerçekleştirerek bir yılda yaklaşık 1 milyon TL. tasarruf sağladı.


VAN HABER – VAN GAZETESİ /
 
Van Büyükşehir Belediyesi, envanterinde bulunan araçların bakım, onarım ve tamirini kendi atölyelerinde gerçekleştirerek 1 yılda yaklaşık 1 milyon TL tasarruf sağladı.

Kamu kaynaklarını daha verimli ve etkin kullanmayı hedefleyen Büyükşehir Belediyesi Makine İkmal Daire Başkanlığı bünyesindeki 14 atölyede 59 personeliyle 2019’da 5 bin 439 tamir, bakım ve onarım işi yaptı. 3 bin metrekarelik alan üzerinde kurulu olan, oto elektrik, kaynak, egzoz ve makas, akü şarj, lastik, radyatör, kaporta, hortum pres, döşeme, torna freze, marangoz, iş makineleri, kamyon ve binek araçları ile reklam atölyelerinin yer aldığı Makine İkmal yerleşkesinde hummalı bir çalışma yapılıyor.

Ayrıca kış ayları öncesinde karla mücadelede kullanılan iş makineleri ile kamyonların bakım onarımları yapılırken, kitap fuarı başta olmak üzere belediye tarafından yapılan birçok sosyal, kültürel ve sportif faaliyetlere de bu araçlarla destek sağlandı.
 
 
 
WhatsApp İHBAR Hattı: 0544 409 0328
 
 
 
 
 

van büyükşehir belediyesi atölye yıl sonu kamu kaynakları sosyal kültürel ve sportif faaliyetlere de bu araçlarla destek sağlandı. van belediye başkanı van gazetesi/ van haber