Van Bölge hastanesinde sağlık çalışanlarında covid-19 çıktı - Ameliyathane kısmen kapatıldı

TAKİP ET

Van haber -  (SBÜ. Van Eğitim ve Araştırma Hastanesi ) Van Bölge ve Eğitim Araştırma hastanesinde ameliyathanede çalışan birkaç hemşirenin korona virüse yakalandığı ve ameliyathanelerin kapatıldığı bildirildi.

Vangazetesi.com  – ÖZE HABER

Van haber -  (SBÜ. Van Eğitim ve Araştırma Hastanesi ) Van Bölge ve Eğitim Araştırma hastanesinde ameliyathanede çalışan birkaç hemşirenin korona virüse yakalandığı ve ameliyathanelerin kapatıldığı bildirildi.
 
Verilen bilgilere göre; Van Bölge ve Eğitim Araştırma hastanesinde (SBÜ. Van Eğitim ve Araştırma Hastanesi )  bulunan ameliyathanede birkaç kişinin korona virüse yakalandığı bildirildi. Aralarından bir hamile hemşirenin bulunduğunu ve hastanede bulunan ameliyathanelerin kısmi olarak durdurulduğu bildirildi.

Bize gelen duyumlara göre, (SBÜ. Van Eğitim ve Araştırma Hastanesi ) Hastanenin sadece acil kısmının açık olduğunu açıklayan hastane çalışanları, korona virüsten dolayı ameliyathaneler ve sağlık çalışanlarının bir kısmı aylık izne gönderildiği bildirildi.

Van’da bulunan hastanede, hastalar vasıtasıyla bulaşıldığını ve bu durumun ilerlememesi adına hastanede bulunan ameliyathanelerin bugün itibariyle ameliyat yapılmayacağı bildirildi. (SBÜ. Van Eğitim ve Araştırma Hastanesi ) Hastanede sadece acil vakalar alınacağı bildirildi.  Tüm sağlık çalışanlarının da test başvurusu yaptığı ifade edildi. Van’da şuan ise bazı sağlık çalışanların Eski İstanbul hastanesine sevk edildiği belirtildi.

(SBÜ. Van Eğitim ve Araştırma Hastanesi ) yekili kişiler tarafından ameliyathanede çalışan sağlık çalışanlarına ses kaydı göndererek, hastanenin son durumunu açıklandı.
 
Son bilgilere göre; Ameliyathanede çalışan hemşirede, hastane genelinde ise; çok kişinin korona virüse yakalandığı bildirildi.
 
Devamı geliyor…

Not: Verilen bilgiler tarafından yazılmıştır. Resmi kurumdan konuyla ilgili açıklama gelmedi.Gönderilen ses kayıtları ve doktorların bilgileri doğrultusunda haber kaleme alınmıştır.
 
VAN GAZETESİ – ÖZEL HABER – 0544 409 0328
 
 
 

van eğitim ve araştırma hastanesi van haber vangazetesi korona virüs covid-19 vanda sağlık çalışanları van son dakika van koronavirüs van bölge hastanesi korona virüs vakası sağlık çalışanları haber son dakika gündem van hemşire van bölge hastanesi van bö