Van-Bitlis Karayolunda Feci Kaza: 2 Ölü, 4'ü Ağır 30 Yaralı

TAKİP ET

Van-Bitlis karayolunda sabah saatlerinde yolcu otobüsü ile bir TIR çarpıştı. 2 kişi hayatını kaybederken, 4'ü ağır olmak üzere toplam 30 kişi yaralandı.

Van Haber Gazetesi - İddiaya göre; Van-Bitlis karayolunda sabah saatlerinde meydana gelen kazada, Van'ın bir firmasına ait yolcu otobüsü ile bir TIR çarpıştı. Kaza sonucu 2 kişi hayatını kaybederken, 4'ü ağır olmak üzere toplam 30 kişi yaralandı.

Kuskunkuran Tüneli civarında gerçekleşen kaza, henüz belirlenemeyen bir sebepten dolayı yaşandı. Çarpışmanın şiddetiyle otobüste ve TIR'da büyük hasar meydana geldi. Sürücülerin isimleri ve plakaları henüz öğrenilemedi.

Kaza ihbarının ardından bölgeye çok sayıda ambulans, AFAD ve jandarma ekibi sevk edildi. Yaralılar, olay yerinde yapılan ilk müdahalenin ardından ambulanslarla hastanelere kaldırıldı. Durumu ağır olan 4 kişinin tedavisi sürerken, toplam 30 yaralıdan diğerlerinin de sağlık durumları yakından takip ediliyor.

Yetkililer, kazayla ilgili soruşturma başlatıldığını ve olayın tüm yönleriyle incelendiğini belirtti. Kazanın nedeni yapılacak detaylı incelemenin ardından netlik kazanacak.
Olay, yerinde can kaybı yaşanırken, araçlar kullanılamaz hale geldi.

Kazayla ilgili gelişmeleri ve Van kaza haberlerini Van Gazetesi ve Instagram adresi @wangazetesi 'nden takip edebilirsiniz.


Van - Van Kaza - kaza - Van Haber - vanhaber - Van Gazetesi - Van Kaza Haberleri

Kaza Van vanhaber