Ücretsiz Doğalgaz Kampanyası Kimlere Yarayacak?

TAKİP ET

Türkiye Büyük Millet Meclisi, vatandaşların ekonomisine nefes aldıracak kararı verdi! Geçtiğimiz yıl başlatılan ücretsiz doğalgaz kampanyası yeniden onaylandı. Detaylar haberimizde!"

Ankara, 28 Mayıs 2024 - Türkiye Büyük Millet Meclisi, geçtiğimiz yıl başlatılan ve Mayıs 2024'te sona eren ücretsiz doğalgaz kullanım hakkını yeniden onayladı. Bu karar, doğalgaz kaynaklarının vatandaşların hizmetine sunulması ve ekonomik rahatlama sağlamak amacıyla alındı.

Geçen yıl başlatılan kampanya kapsamında, 25 metre küpe kadar olan doğalgaz kullanımı ücretsiz olarak sunulmuştu. Meclis'in aldığı yeni kararla birlikte, bu uygulama devam edecek ve vatandaşlar ücretsiz doğalgazdan yararlanmaya devam edecekler.

Söz konusu kararın resmi gazetede yayınlanmasıyla birlikte, 25 metre küpe kadar olan doğalgaz tüketimi için herhangi bir ücret talep edilmeyecek. Bu uygulama, vatandaşların doğalgaz kullanımında mali yüklerini azaltmayı ve ekonomik açıdan rahatlamalarını sağlamayı amaçlıyor.

Ülkemizin doğalgaz kaynaklarına olan zenginliği, devletin vatandaşların refahını artırmak için attığı adımlardan biridir. Meclis'in aldığı bu karar, bu kaynakların adil ve etkin bir şekilde kullanılmasını ve vatandaşların yaşam kalitesinin yükseltilmesini hedeflemektedir.

 

Van - Van Gazetesi - Van Haber - vanhaber - Wan - Van Haberleri

 

 

 

doğalgaz vanhaber vanhaberleri