TUŞBA BELEDİYESİ ÇOCUKLARI UNUTMADI

TAKİP ET

Tuşba Belediyesi, Bardakçı Mahallesi'nde Hacivat-Karagöz Oyunu ve palyaço gösterisi düzenleyerek  mahalledeki çocukların yüzünü güldürdü.


Mahalledeki okulun bahçesinde sosyal mesafe kuralına uygun olarak düzenlenen etkinlikte çocuklarla bir araya gelen Tuşba Belediye Başkanı Salih Akman;“Bugün Çocuk Hakları Günü’dür. Onların da hakları vardır. Onların da istekleri, talepleri vardır ve biz yerel yöneticiler, anneler, babalar ve büyükler olarak da onları anlamak zorundayız.Geleceğimizi sizlere emanet edeceğiz. Bizim özlemlerimizsiniz. Ben de babayım, benim de çocuklarım var. Bir eğitimci olarak çocuklarımla beraber olduğum zaman dünyanın en keyifli insanı oluyorum. Gelecek hayallerimi çocuklarımla kuruyorum. Güzellikleri onlarla yaşamak istiyorum. Çocuklar, eğitim öğretim süreci insan hayatında asla bitmez. Bu sebepten dolayı okulların tatil olduğu süre içerisinde gördüğünüz eksiklerinizi tamamlamaya çalışın. Bunu yapabilmek için de öncelikle iyi bir planlama yapmanız gerekir. Eski konuların tekrarı, kitap okuma saatleri ve yabancı dil öğrenme etkinlikleriniz olmalıdır. Bu süreci hem ders çalışıp hem de ailenizle kaliteli vakit geçirerek fırsata çevirebiliriz” dedi.



VAN GAZETESİ

 

tuşba beledi̇yesi̇ çocuklari unutmadi van gazetesi tuşba belediyesi salih akman mahalle eğitim tuşba belediyesi bardakçı mahallesi bardakçı tuşba belediye hacivat karagöz palyaço bahçe okul