Meteoroloji Uyardı: Ve yağdı

TAKİP ET

Hava Durumu Alarmı! Van ve çevresinde sağanak yağışlarla birlikte gök gürültüsü bekleniyor. Meteoroloji uyarıyor: ve yağıyor....

Bahçesaray, Gevaş, Çatak ve diğer ilçelerde olası olumsuzluklara karşı hazırlıklı olun. Bugün öğle ve akşam saatlerinde kuvvetli yağışlar bekleniyor. Güvenliğiniz için dikkatli olun, açık alanlarda bulunurken şemsiye veya yağmurluk kullanmayı unutmayın. Detaylar için hava durumu raporunu takip edin!"

Van ve çevresindeki illerde sağanak yağışlar ve gök gürültülü sağanaklar bekleniyor. Bu durumda dikkatli olmak ve gerekli önlemleri almak önemli. Özellikle öğle ve akşam saatlerinde, özellikle doğu ve güney ilçelerinde yağışların kuvvetli olabileceği belirtiliyor. Hava sıcaklıklarının normalin üzerinde seyretmesi ve rüzgarın da orta kuvvette esmesi bekleniyor. İl merkezlerindeki en yüksek sıcaklıkların da belli olduğu gibi, bu bilgiler ışığında günlük aktiviteleri planlamak ve dışarıda olanları uyarabilmek önemli olacaktır.

 

Meteorolojiden edinilen bilgilere göre Van ve çevre illerde havanın parçalı ve çok bulutlu, aralıklı sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı olması bekleniyor. Yağışların öğle ve akşam saatleri arasında Van’ın doğu ve güney ilçelerinde zaman zaman kuvvetli olmak üzere aralıklı sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı olması bekleniyor. Hava sıcaklıklarının mevsim normallerinin üzerinde seyretmesi bekleniyor. Rüzgârın güneyli ve batılı yönlerden orta kuvvette, öğle saatlerinde zaman zaman kuvvetli esmesi tahmin ediliyor. İl merkezleri için günün en yüksek sıcaklıklarının Muş’ta28, Hakkâri 27, Van ve Bitlis’te 25 derece olması tahmin ediliyor.

 

 

Vanhaber  -  Vanhaberleri   -  Vangazetesi   

 

van yağış vanhaber