Hadisenin evliliğinde kriz çözülecekmi

TAKİP ET

Şarkıcı Hadise ve eşi Mehmet Dinçerler arasında kriz büyümeye başladı. Karşılıklı yüzüklerin çıkarılmasıyla boşanmanın eğişine gelen çiftin aralarına bebek girdiği öğrenildi. Bakın Mehmet Dinçerler neden yüzüğünü çıkardı?

Son günlerin en çok konuşulan çiftlerinden olan Hadise-Mehmet Dinçerler, boşanmanın eşiğine geldi. Hadise'nin eski sevgilisi Kaan Yıldırım için yazdığı şarkıda ağlamasından sonra eşi Mehmet Dinçerler'in yüzüğü çıkarmasıyla evliliklerinde çatlaklar oluşan çift magazin gündeminden düşmüyor. Herkes ikilinin arasındaki sorunu merak ederken, bomba bir iddia ortaya atıldı.

 

HADİSE-MEHMET DİNÇERLER ÇİFTİ BOŞANIYOR MU?


İzmir'de verdiği konserde eski sevgilisi Kaan Yıldırım'la beraberken yazdığı "Küçük bir yol" şarkısını okurken gözyaşlarına boğulan Hadise, herkesi şaşırtmıştı.Eşi Mehmet Dinçerler'den de ilk hamle geldi. Mekan açılışında poz veren Dinçerler'in alyansını çıkardığı görüldü. Eşi Mehmet Dinçerler'in doğum günün kutlamayan ve açılışa katılmayan Hadise'de evlenme teklifi aldığı milyonluk yüzü çıkardı. Karşılıklı hamlelerin yaşandığı krizde aileler devreye girdi.

 

EVLİLİKTE BEBEK KRİZİ


İddiaya göre; Hadise'nin çocuk istemesine eşinden "Erken" karşılığı gelince ikili arasında ipler koptu. Bebek tedavisi gördüğü iddia edilen Hadise'nin eşinin bu tavrından dolayı zor günler geçirdiği söylenenler arasında.Evliliklerinde yaşanan krize ailelerin de dahil olduğu ve barıştırmaya çalıştığı belirtildi. İkiliden henüz bu konular hakkında bir açıklama gelmedi. Gözler eşinin büyük açılışına döndü. Hadise'nin katılıp katılmayacağı ise merak konusu oldu.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Kaynak: Karar haber

hadise kaan yıldırım mehmet dinçer hadise