Elite World GO Van'da Hizmete Açıldı

TAKİP ET

Van'da Elite World GO protokol eşliğinde açılışı gerçekleştirildi.

Van Elite World Hotels & Resorts, 50 yıla yaklaşan tecrübesiyle konaklama sektöründeki deneyimlerini yatırımcılarla paylaşma stratejisi doğrultusunda, ikinci franchise oteli olan Elite World GO’yu Van’da açtı.

Yeni otel, Van Gölü manzarasıyla konforlu ve huzurlu bir konaklama sunarken, 32 odası, 70 kişilik restoranı ve toplantı salonu ile yerli ve yabancı turistleri ağırlamaya hazır.

Elite World GO, Van’ın Edremit ilçesinde hizmet vermeye başladı ve Elite World Hotels & Resorts markasının ilk oteli olma özelliğini taşıyor. Elite World Van’ın markası olduğunu belirten Süerler Grup Yönetim Kurulu Başkanı Ali Süer, açılışta yaptığı konuşmada, “Bu ilde yatırıma sahip çıkıldığını görmek gurur verici. Kentimize deniz manzaralı, güzel bir turizm tesisi kazandırdık” dedi.

Elite World Hotels Yönetim Kurulu Üyesi Emel Elik ise, “Elite World grubu olarak 2012 yılında Van’da ilk otelimizi açtık. Bugün Elite World GO markasıyla Edremit şubemizi açtık. Türkiye genelinde 10 markamız var ve 2030 yılına kadar 50 otel hedefimize ulaşmak için çabalarımız devam ediyor” şeklinde konuştu.

Açılış törenine Van Organize Sanayi Bölgesi Başkanı Memet Aslan, Van Ticaret Borsası Başkanı Nayif Süer, Van Büyükşehir Belediyesi meclis üyesi Neslihan Şedal, sivil toplum kuruluşu temsilcileri ve birçok vatandaş katıldı.

 

Kaynak: Şehrivan Gazetesi 
Fotoğraf: Güncel Van Haber ve Şehrivan Gazetesi
Derleme: Van Gazetesi - Van Haber - vanhaber - Wan

Van vanhaber Elite Word Hotels