Çocukların Hayal Dünyasını Renklendiren Akademi

TAKİP ET

Yalı Mahallesi'nde hizmet veren İpekyolu Belediyesi Çocuk Akademisi, çocuklara sunduğu geniş atölye imkanıyla eğlenceli ve öğretici bir ortam sunuyor.

Çocuklar, burada okuma alışkanlıklarını geliştirirken aynı zamanda yaratıcılıklarını keşfediyor ve hayallerini gerçeğe dönüştürme fırsatı buluyorlar.İpekyolu Belediyesi, Çocuk Akademisi'nde çocuklara yönelik çeşitli hizmetler sunmaya devam ediyor. Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü tarafından Yalı Mahallesi'nde faaliyet gösteren akademide, çocuklar hem eğlenceli hem de öğretici aktivitelerle zaman geçiriyorlar.

Akademide yer alan 15 kişilik öğrenci grupları, çocukların kişisel gelişimlerine katkı sağlayacak çeşitli atölye çalışmalarıyla dolu. Yabancı dil, lego zeka oyunları, dikkat toplama, tasarım, drama ve müzik gibi 12 farklı atölye, çocukların ilgi alanlarına göre seçenek sunuyor.

İpekyolu Çocuk Akademisi'nin öne çıkan özelliklerinden biri de tasarım atölyesi. Burada hazırlanan ürünler, İpekyolu Atatürk Sanat Galerisi'nde sergilenerek çocukların emekleri ve yetenekleri ön plana çıkıyor. Ayrıca akademide bulunan zengin kütüphane, öğrencilere sınavlara hazırlık sürecinde kaynak sağlayarak akademik başarılarına destek oluyor.

Çok amaçlı salonunda öğrencilerin sahne deneyimi kazanabileceği ortamlar da bulunuyor. Bu sayede çocuklar, öğrendiklerini uygulamalı olarak sergileme fırsatı buluyor ve bireysel yeteneklerini geliştirme imkanı elde ediyorlar.

Ayrıca akademide yer alan aile bilgilendirme salonları, velilerin çocuklarıyla ilgili değerlendirmelerini alanında uzman öğretmenlerden alabilmelerini sağlıyor.

İpekyolu Çocuk Akademisi, çocukların okul eğitimlerinin yanı sıra bireysel ve sosyal alanda kendilerini geliştirmelerine olanak sağlayarak, geleceğe daha donanımlı adımlarla ilerlemelerine destek oluyor.

 

 

Van - Van Gazetesi - Van Haber - vanhaber - Wan - Van Haberleri

 

akademi vanhaber Van İpekyolu