Çelik, 'Van'ın kaderi bu olmamalı'

TAKİP ET

Vanspor kadın futbol takımının yönetiminden istifa eden Öğretim Üyesi Dr. Şehnaz Nigar Çelik, Van'a çökmüş yiyici, kifayetsiz muhterisler ve basın işbirliğiyle çalışkan, dürüst insanlara operasyon çekiliyor ifadelerini kullanarak, 'Bu coğrafyanın kaderi bu olmamalı dedi'. 

Vanspor kadın futbol takımının yönetiminden istifa eden Öğretim Üyesi Dr. Şehnaz Nigar Çelik, Van’a çökmüş yiyici, kifayetsiz muhterisler ve basın işbirliğiyle çalışkan, dürüst insanlara operasyon çekiliyor ifadelerini kullanarak, ‘Van'ın kaderi bu olmamalı dedi’. 

Vanspor yönetiminden yaptığı istifa sonrası sosyal medya hesabı üzerinden açıklamadan bulunan Çelik, “Van ne zaman güzel, iyi niyetli, gönüllü insanları harcamaktan, kaçırmaktan vazgeçecek? Bu şehirde ne yapmaya kalksam hep şu denildi "hocam göze batma, uğraşma, akademik title ını al ve git". Neden bunları haklı çıkartıyorsunuz? Sonra da Van sahipsiz, herkes kaçtı oluyor! Ve bu yıldırma operasyonu el birliğiyle yapılıyor. Van’a çökmüş yiyici, kifayetsiz muhterisler ve basın işbirliğiyle çalışkan, dürüst insanlara operasyon çekiliyor. Yetmedi mi? Yetmez! Çünkü hiç bir şehir sizin gibileri barındırmaz... Şimdilik Van da barınıyorsunuz! Ama şimdilik, Vanlı değilim, ama bu coğrafyadan kopan ve küstürülen bir ailenin kızıyım. Neden bana nasihat veren büyüklerimi haklı çıkartıyorsunuz?  Neden? Çok üzülüyorum. Bu coğrafyanın kaderi bu olmamalı. En azından vicdanlı insanlar artık net bir şekilde iyiden yöne tavır almalı” ifadelerine yer verdi.

ÖZEL HABER-  Van Haber Gazetesi
 

van vanspor şehnaz çelik van haber