Bu haber bisiklet severleri ilgilendiriyor

TAKİP ET

Türkiye Spor Yazarları Derneği Van Temsilciliği öncülüğünde düzenlenen 'Tarihe Saygı, Geçmişe Vefa' sloganlı bisiklet turu, Van'ın tarihi ve doğal güzelliklerini keşfetmek için pedal çevirecek bisiklet severleri bekliyor.

Katılımcılar, 19 Mayıs Gençlik ve Spor Bayramı'nı kutlayacakları etkinlikte, milli bilinci artırmanın yanı sıra sağlıklı yaşam ve çevre koruma çağrılarına da kulak verecekler.

Türkiye Spor Yazarları Derneği Van Temsilciliği öncülüğünde, Van'ın tarihi ve doğal güzelliklerini keşfetmek amacıyla 19 Mayıs 2024 Pazar günü "Tarihe Saygı, Geçmişe Vefa" sloganıyla bir bisiklet turu düzenlenecek.

Tura katılacak olan bisiklet severler, 19 Mayıs Gençlik ve Spor Bayramı'nı kutlamanın yanı sıra milli bilinci artırmayı ve farkındalık yaratmayı hedefleyen etkinliğe büyük bir heyecanla katılacaklar. Türkiye Spor Yazarları Derneği Van Temsilciliği'nin yanı sıra Küresel Gazeteciler Konseyi Van Temsilciliği, Van Öğretmenler Bisiklet Topluluğu ve Vangölü Aktivistleri tarafından düzenlenecek olan tur, 19 Mayıs Pazar günü saat 11.00'da, Van Kalesi güneyinde yer alan tarihi eserlerin bulunduğu eski Van şehrinin Kayaçelebi Camii önünde başlayacak ve Van Gölü Sahil Yolu boyunca devam ederek Edremit ilçe kent meydanında son bulacak.

Aynı zamanda "Sağlıklı Yaşam, Sağlıklı Nesiller" ve "Van Gölü Kirlenmesin" çağrılarının da yapıldığı bu bisiklet turuna çok sayıda bisiklet severin katılımı bekleniyor.

 

Van - Van Gazetesi - Van Haber - vanhaber - Wan - Van Haberleri

 

 

bisikler vanhaber vanhaberlrei